Valmistettu Suomessa

Yksi tärkeimmistä arvoistamme on kotimaisuus. Kaikki tuotteemme valmistetaan alusta loppuun Suomessa, Tampereella. Haluamme pitää Suomen tekstiiliteollisuuden hengissä ja valmistaa vain parasta laatua.

Miksi kotimaisuus on meille niin tärkeä arvo?

Työllistäminen

Valmistaessamme tuotteemme Suomessa, voimme tarjota kokoaikaisen työsopimuksen ja vakaan toimeentulon työntekijöillemme. Miatre työllistää 7 henkilöä täyspäiväisesti, sekä lisäksi 1-3 henkilöä noin puolet vuodesta kiireaikoina. Kotimainen työvoima ei ole edullisin ratkaisu, mutta ostaessasi Suomessa valmistetun tuotteen voit varmistaa, että tekijälle maksetaan asianmukainen palkka ja hän saa toimia hyvissä työolosuhteissa. Samalla pystymme varmistamaan tuotteidemme tasalaatuisuuden.

Olemme asiakkaillemme erittäin kiitollisia, että he ovat tehneet meiltä tilauksia, ja siten Miatre on kasvaessaan pystynyt tarjoamaan työpaikkoja yhä useammille tekstiilialan työntekijöille.

Maksamme veroja Suomeen

Yritykset ovat suurin veronmaksaja Suomessa. Verorahoista maksetaan koulujärjestelmämme, tieverkoston ylläpito, terveydenhuoltopalvelut sekä paljon muuta, josta kaikki suomalaiset saavat osansa ja joita pidämme ehkä itsestäänselvyyksinä. Jokaisesta myydystä tuotteesta 24% maksetaan Suomen valtiolle arvonlisäveron muodossa, lisäksi yritys maksaa mm. eläkemaksut ja yrityksen liikevoitosta maksettavat verot.

Jokainen ostettu tuote, joka on valmistettu Suomessa, suomalaisessa yrityksessä tuo varoja Suomen valtiolle verojen muodossa.

Kestävä kehitys

Tuotteemme ovat laadukkaita ja ajattomia, ja kestävät vuosia. Pyrimme pitämään perusmalliston muuttumattomana, jotta seurojen on helppo tilata uusille jäsenilleen lisätilauksia, ja seura-asumallisto voi pysyä samana vuosia. Pieneksi jääneet vaatteet voi kierrättää seuran sisällä, koska ne pysyvät hyvinä ja käyttökelpoisina. Tiedämme, että käyttämämme materiaalit saapuvat meille ekologisuutta vaalivista yrityksistä Euroopasta, ja osa materiaaleistamme ovat kierrätysmateriaaleja. Vihreät arvomme näkyvät myös siinä, että pakkausmateriaalimme ovat kierrätettäviä. Ostaessasi Suomesta myös kuljetus tapahtuu läheltä ilman ylimääräisiä päästöjä.

Kotimaisuus on meille arvo, jota haluamme vaalia.

Nopea toimitus

Toimitamme varastotuotteet nopeasti 2-3 päivässä.