Kotimainen voimistelu- ja tanssiurheilun vaateammattilainen

Miatre

Asuja huippusuorituksiin jo vuodesta 1994

Miatre Oy on tamperelainen erilaisten esiintymis- ja treeniasujen suunnitteluun sekä valmistukseen keskittynyt yritys. Valikoimassamme on paljon mm. tanssiin, voimisteluun, taitoluisteluun, vikellykseen sekä tankotanssiin suunniteltuja treeni- ja kilpa-asuja. Valmistamme myös yksilöityjä kisapukuja sekä seuravaatteita.

Aikaisemmin Mia-Tuote Oy:na tunnettu Miatre vaihtoi nimensä uuden omistajan ja brändiuudistuksen myötä vuonna 2022. Mia-Tuote Oy:n historia uloittuu 1994 vuoteen, jolloin äidin ja tyttären voimin alettiin valmistamaan kotimaisia pukuja joustavista trikoista sekä lycrista asiakkaiden toiveita kuunnellen. Nykyään yritys työllistää kahdeksan ihmistä Tampereella ja on yksi suurimpia kotimaisia alan ompelimoita.

Tuotteiden suunnittelu ja valmistus toteutetaan vastuullisesti alusta loppuun asti omissa toimitiloissamme Tampereella. Materiaalit valitaan maailman parhaista teknisistä neuloksista vastaamaan asiakkaidemme toiveita kestävyydessä, helppohoitoisuudessa ja mukavuudessa ulkonäköseikkoja unohtamatta.

Tervetuloa tutustumaan kotimaiseen tuotantoon! Otathan yhteyttä askarruttavissa asioissa niin autamme mielellämme!

Arvomme

Kotimaisuus

Valmistamme kaikki tuotteet Suomessa Tampereella ja pyrimme käyttämään tuotannossamme mahdollisimman paljon myös Suomessa valmistettuja materiaaleja.

Laatu

Tuotteemme on valmistettu laadukkaista Italiassa valmistetuista teknisistä kankaista, jotka kestävät pitkään käytössä. Myös pitkän kokemuksemme pohjalta olemme kehittäneet kestävät ja laadukkaat valmistusmenetelmät parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Mukavuus

Panostamme suunnittelussa sekä valmistuksessa tuotteiden käyttömukavuuteen sekä toimivuuteen vaativissakin asennoissa ja liikkeissä. Kokemuksemme pohjalta osaamme valita oikeat materiaalit sekä menetelmät kuhunkin lajiin sopivaksi.

Yksilöllisyys

Suunnittelemme ja valmistamme yksilöille sekä joukkeille yksilölliset kisapuvut sekä seuroille omat vaatteet toiveiden mukaisesti. Haluamme, että asumme tuovat itsevarmuutta ja mukavuutta niin esiintymislavoille kuin treenisaleillekin käyttäjällensä.

Nopea toimitus

Toimitamme varastotuotteet nopeasti 2-3 päivässä.