ASUT HUIPPUSUORITUKSIIN

YKSILÖLLISTEN KILPAILU- JA ESIINTYMISPUKUJEN TILAAMINEN

Valmistamme kilpailu- ja esiintymispukuja moniin eri lajeihin, mm: joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu, telinevoimistelu, team gym, kilpa-aerobic, akrobatia, cheerleading, showtanssi, tankotanssi, taitoluistelu, muodostelmaluistelu, vikellys, taitouinti ja sirkus.

1

Ota yhteyttä ja kerro meille toiveesi

Laita meille sähköpostia osoitteeseen info@miatre.fi tai soita numeroon 03 2110700. Kerro mihin lajiin pukua tarvitset ja millaisia toiveita sinulla on puvun suhteen. Kerro ajatuksesi kilpailuteemasta, mahdollisesti kilpailuohjelman musiikista, väritoiveista, tai muista puvun yksityiskohtiin liittyvistä toiveista.

Meille on tärkeää tietää milloin puvun tulee ehdottomasti olla valmis (eli ensimmäinen esiintymispäivämäärä), jotta tilausprosessi voidaan aikatauluttaa. On myös hyvä miettiä etukäteen budjetti, jonka rajoissa puvun valmistus tulee pysyä.

2

Suunnitellaan yhdessä

Voimme suunnitella pukuasi Miatren tiloissa Tampereella Nuolialantie 40 tai jos olet kauempaa, voimme tehdä suunnittelun etänä sähköpostin välityksellä.

Yhdellä pukusuunnittelukerralla hoidamme suunnittelun, mitoitukset ja materiaalivalinnat kuntoon. Etäsuunnittelussa voimme lähettää tilkkuja materiaaleista, joista voi valita mieleisensä. Materiaaleja meiltä löytyy runsaasti, ja tarvittaessa voimme tilata uusia materiaaleja. Luonnoksen tekemisestä emme veloita mitään, ja luonnosta voidaan vielä muokata kommentoinnin jälkeen.

3

Sovituskoot ja mallikappaleet

Yksittäisissä puvuissa annamme ohjeet, mitä mittoja tarvitsemme. Mitat voit ottaa kotona verkkosivuilla näkyvien ohjeiden mukaisesti. Joukkuepukutilauksissa koot sovitetaan sovituspukujen avulla, joiden lähettämisestä emme veloita.

Runsaasti kuviointeja sisältäviin pukuihin valmistamme mallipuvun, jonka valmistus vie aikaa noin kaksi viikkoa, otathan tämän aikataulussasi huomioon.

4

Tee tilaus

Kun puvun malli ja koot ovat selvillä voit tehdä tilauksen. Tilaus tulee tehdä kirjallisena meille sähköpostitse. Tilauksesta tulee ilmetä toki tilattavat tuotteet, mutta myös selkeästi tilaajan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ja toimitusosoite, sekä laskutusosoite. Tilauksen tekemisen jälkeen muistathan palauttaa sovituskoot meille ilmaisella postin asiakaspalautuksella.

5

Tuotanto 5-7 viikkoa

Tilauksen tekemisen jälkeen saat meiltä tilausvahvistuksen, jossa vahvistetaan myös toimitusaika. Tuotanto 5-7 viikkoa lasketaan siitä, kun meillä on kaikki tarvittavat tiedot ja materiaalit pukujen valmistamiseen. Yksittäiset puvut toimitamme jo 3 viikon aikana, ja joukkuepuvut 5 viikon aikana. Ennen varsinaista tuotantoaikaa tulee varata riittävästi aikaa suunnittelulle, kokojen sovittamiselle ja mahdollisille materiaalitilauksille. Näistä kaikista asioista annamme tarkempia tietoja sen mukaan millaisesta tilauksesta on kyse. Isommissa seurapukutilauksissa (yli 30 kpl) ja painatettavissa tuotteissa toimitusaika saattaa olla pidempi, max 7 viikkoa.

1

Toimitus ja laskutus

Toimitamme tilatut asut sovittuna ajankohtana antamaanne toimitusosoitteeseen postitse. Toimituksesta veloitamme toimituskulut paketin painosta riippuen. Yksityisille asiakkaille valmistetut tilauspuvut tulee pääsääntöisesti maksaa etukäteen. Seuroille toimitetut joukkuepuvut laskutamme pukujen toimittamisen yhteydessä. Maksuaika on 14 päivää.

Nopea toimitus

Toimitamme varastotuotteet nopeasti 2-3 päivässä.