Referenssit

Asiakassuosituksiamme

Valmistamme kilpailu- ja esiintymisasuja moniin eri lajeihin. Kokosimme alle muutamien asiakkaidemme kommentteja tilauskokemuksistaan.

Suomen Team Gym maajoukkue

”On hienoa edustaa Suomea kansainvälisissä arvokilpailuissa Mia-Tuotteen puvuissa, jotka ovat valmistettu Suomessa käsityönä. Meille on tärkeää, että voimme valinnoillamme tukea suomalaista työtä. Haluamme omalla esimerkillä kannustaa seurajoukkueitakin tukemaan suomalaista brändiä omilla asuvalinnoillaan.”

Olemme valmistaneet kisapukuja myös Suomen Team Gymin maajoukkueelle. Suunniteltaessa seura- tai joukkuepukuja huomioimme lajin vaatimukset sekä pukusäännöt. Varsinkin seurapukujen suunnittelussa on erittäin tärkeää hyvä ja kestävä laatu, jotta pukuja voi kierrättää uusille voimistelijoille.

Kuva: Suomen Voimisteluliitto/ Roosa Pelkonen

Erika Rautiainen, kilpa-aerobic

”Mia-Tuote on ensimmäinen henkilökohtainen yhteystyökumppanini ja onkin ollut ilo tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä jo monen vuoden ajan. Arvostan erityisesti Mia-Tuotteen loistavaa palvelua sekä asiakkaan aitoa ymmärrystä. Kansainvälisillä lavoilla kannan erityisen ylpeänä Suomessa käsityönä tehtyjä uniikkeja pukuja.”

Erikan kanssa on ollut ihana tehdä yhteistyötä, miten kukaan voi olla aina yhtä aurinkoinen ja positiivinen! On ollut hienoa seurata Erikaa hänen matkallaan kohti kilpa-aerobicin huippua.

Pyrintö Cheer Team

”Miatren kanssa oli helppoa toimia, koska suunnittelu, muutokset ja tuotanto oli nopeaa ja ketterää, joka hektisessä seura-arjessa on tärkeää! Puvut päällä on miellyttävä kilpailla ja ne näyttävät hyvältä läheltä ja kaukaa.”

Anna Sällylä, Pyrintö Cheer Team

DustyBlades, Tappara

”Miatre on tehnyt meidän treenivaatteet ja kisapuvut jo monen kauden ajan. Suunnittelu on sujuvaa ja palvelu hyvää, ja olemme olleet todella tyytyväisiä.”

DustyBlades, Tappara

Tamperelaisen Tapparan muodostelmaluistelujoukkue DustyBlades on Miatren pitkäaikainen asiakas. Valmistamme Dustyille muodostelmaluistelun kisapuvut sekä myös treenivaatteet: topit, trikoot, thermotrikoot, paidat ja lämmittelytakit strassikuvioinneilla.

Joanna Kallela, taitoluistelija

”Yhteistyö on toiminut hyvin ja olen tyytyväinen valittuani juuri heidät kisapukujeni valmistajaksi. Puvuistani olen saanut juuri itseni näköiset sekä ohjelmieni teemoihin sopivat, ja treenivaatteet ovat olleet tyylikkäitä ja laadukkaita. Asioidessani saan aina hyvää palvelua.”

Tapparan taitoluistelijoiden Joanna Kallelan puvut olemme valmistaneet aina Joannan ja hänen valmentajansa toiveiden mukaisesti. Ennen puvun suunnittelua suosittelemmekin kysymään myös valmentajan kriteerit pukuun liittyen, koska siten lopputulos tukee kilpailuohjelman koreografiaa, ja valmentajilla on monesti näkemystä myös siitä minkä tyyppinen asu luistelijalle parhaiten sopii.

Pihla Riihimäki, tanssija

”Pukutilaus onnistui nopealla aikataululla ja materiaalien valinta oli helppoa ja nopeaa. Saimme asiantuntevaa palvelua koko ajan ja upea puku oli valmiina juuri toiveidemme mukainen!”

Tiina Riihimäki, Pihlan äiti

Valeria Vuorinen, taitoluistelija

”Teetimme Mia- Tuotteella Valerialle kilpailupuvun taitoluisteluun. Yhteistyö sujui kaikin puolin mallikkaasti ja ripeästi . Muutamassa viikossa pääsimme ideavaiheesta valmiiseen pukuun. Vaativana ja visuaalisesti tarkkana asiakkaana koin, että ideamme ja ajatuksemme puvusta ja kokonaisuudesta saatiin lopulliseksi suunnitelmaksi nopeasti ja vaivattomasti. Itse lopputuote miellytti meitä suuresti, ja puvusta on saatu paljon positiivista palautetta. Yhteistyö Mia- tuotteen työntekijöiden kanssa oli miellyttävää ja ammattimaista. On hienoa, että voimme kannattaa suomalaista työtä ja teettää pukuja jatkossakin omassa kotikaupungissamme!

Mari Vuorinen, Valerian äiti

Grankulla Gymnastikförening

”Kisapukujen tilaus Mia-Tuotteen kautta on sujunut hyvin ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Henkilökunta on osaavainen ja auttavat kisapukujen luomisessa, niin että lopputulos on juuri mitä toivoimme. Asiointi Mia-tuotteen kanssa on varsin sujuvaa ja helppoa.”

Sanna Kankainen, valmentaja

Leaders League/ Ilves cheerleaders

”Olen suosinut Mia-Tuotetta jo monta vuotta esiintymisasujen valmistuksessa. Erityisesti olen pitänyt siitä, että Mia-Tuotteessa on helppo asioida sekä mahdollista räätälöidä ammattilaisten avustuksella ja vinkeillä juuri sellaiset asut kuin on visioinut. Valikoimasta löytyy paljon laadukkaita kankaita ja erilaisia kuoseja. Erityistoiveemmekin meille kustoimoitujen kankaiden kanssa on aina onnistunut. Yhteistyömme Mia-Tuotteen kanssa on helppoa ja sujuvaa, ja näyttävät esiintymisasumme herättävät huomiota.”

Linda Heikkilä, tanssiryhmän liideri

Emilia Jääskeläinen, KooVee

”Miatuotteelta saimme nopeaa, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Puku valmistui sovitussa aikataulussa, vastasi odotuksia ja oli mieleinen.”

Marika Syrjä, Emilian äiti

Henna Mattila, Tappara

”Puvun suunnittelu ja toteutus oli meille helppoa ja vaivatonta. Puvun suunnittelija kuunteli luistelijan toiveita ja näkemystä ja ammattisuunnittelijan kanssa oli helppo työskennellä. Luonnos puvusta tuli nopeasti ja sovitusti. Puku valmistui sovitussa aikataulussa! Olemme olleet tulokseen enemmän kuin tyytyväisiä.”

Heidi Mattila, Hennan äiti

Shadows, Espoon Taitoluisteluklubi

”Mia-Tuote on valmistanut pukumme jo usean kauden ajan. Pukujen valmistusprosessi on selkeä ja sujuva aina sovituksesta valmiiseen pukuun ja aikataululut pitävät aina. Puvut ovat laadukkaasti ja ammattitaidolla valmistettuja ja keränneet kovasti kehuja.”

Shadows

Kauhajoen Karhu Cheerleading

”Tilasimme cheerleader-joukkueellemme uudet kisa-asut Miatuotteelta. Palvelu sujui nopeasti ja kaikinpuolin erinomaisesti. Puvut olivat odotuksiemme mukaisia ja ne ovat laadukkaita, kestävät käyttöä, pesua ja säilytystä. Olemme oikein tyytyväisiä Mia-tuotteen toimintaan ja aiomme pysyä heidän asiakkaana jatkossakin.”

Mari Knuuttila, KKC

Kuvaaja Tero Wester

Nopea toimitus

Toimitamme varastotuotteet nopeasti 2-3 päivässä.