Referenssit

Asiakassuosituksiamme

Valmistamme kilpailu- ja esiintymisasuja moniin eri lajeihin ja tapahtumiin Tampereella. Kokosimme alle upeita asujamme upeiden asiakkaidemme päällä. Ota yhteyttä jos sinä tai joukkueesi etsitte uniikkien ja upeiden pukujen valmistajaa!

Leaders league

Leaders League/ Ilves cheerleaders

”Olen suosinut Miatrea jo monta vuotta esiintymisasujen valmistuksessa. Erityisesti olen pitänyt siitä, että Miatrella on helppo asioida sekä mahdollista räätälöidä ammattilaisten avustuksella ja vinkeillä juuri sellaiset asut kuin on visioinut. Valikoimasta löytyy paljon laadukkaita kankaita ja erilaisia kuoseja. Erityistoiveemmekin meille kustoimoitujen kankaiden kanssa on aina onnistunut. Yhteistyömme Miatren kanssa on helppoa ja sujuvaa, ja näyttävät esiintymisasumme herättävät huomiota.”

Linda Heikkilä, tanssiryhmän liideri

Wibes Dancers

Wibes Dancers

Valmistimme Wibes Dancersin tanssijoille asukokonaisuuden, johon kuuluu body, shortsit, hame sekä Mesh-housut. Wibes Dancersit voit nähdä mm. KalPan kotipeleissä cheerleadereinä.

”Haluamme kiittää asuistamme. Olemme lopullisiin asuihin todella tyytyväisiä ja hameista tuli juuri sellaiset kuin toivommekin. Näillä on ihana päästä tanssimaan😍!”

Pihla, Wibes Dancers

Suomen Team Gym maajoukkue

”On hienoa edustaa Suomea kansainvälisissä arvokilpailuissa Mia-Tuotteen puvuissa, jotka ovat valmistettu Suomessa käsityönä. Meille on tärkeää, että voimme valinnoillamme tukea suomalaista työtä. Haluamme omalla esimerkillä kannustaa seurajoukkueitakin tukemaan suomalaista brändiä omilla asuvalinnoillaan.”

Olemme valmistaneet kisapukuja myös Suomen Team Gymin maajoukkueelle. Suunniteltaessa seura- tai joukkuepukuja huomioimme lajin vaatimukset sekä pukusäännöt. Varsinkin seurapukujen suunnittelussa on erittäin tärkeää hyvä ja kestävä laatu, jotta pukuja voi kierrättää uusille voimistelijoille.

Kuva: Suomen Voimisteluliitto/ Roosa Pelkonen

Erika Rautiainen, kilpa-aerobic

”Mia-Tuote on ensimmäinen henkilökohtainen yhteystyökumppanini ja onkin ollut ilo tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä jo monen vuoden ajan. Arvostan erityisesti Mia-Tuotteen loistavaa palvelua sekä asiakkaan aitoa ymmärrystä. Kansainvälisillä lavoilla kannan erityisen ylpeänä Suomessa käsityönä tehtyjä uniikkeja pukuja.”

Erikan kanssa on ollut ihana tehdä yhteistyötä, miten kukaan voi olla aina yhtä aurinkoinen ja positiivinen! On ollut hienoa seurata Erikaa hänen matkallaan kohti kilpa-aerobicin huippua.

Joanna Kallela, taitoluistelija

”Yhteistyö on toiminut hyvin ja olen tyytyväinen valittuani juuri heidät kisapukujeni valmistajaksi. Puvuistani olen saanut juuri itseni näköiset sekä ohjelmieni teemoihin sopivat, ja treenivaatteet ovat olleet tyylikkäitä ja laadukkaita. Asioidessani saan aina hyvää palvelua.”

Tapparan taitoluistelijoiden Joanna Kallelan puvut olemme valmistaneet aina Joannan ja hänen valmentajansa toiveiden mukaisesti. Ennen puvun suunnittelua suosittelemmekin kysymään myös valmentajan kriteerit pukuun liittyen, koska siten lopputulos tukee kilpailuohjelman koreografiaa, ja valmentajilla on monesti näkemystä myös siitä minkä tyyppinen asu luistelijalle parhaiten sopii.

Emilia Jääskeläinen, KooVee

”Miatrelta (ent. Mia-Tuote) saimme nopeaa, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Puku valmistui sovitussa aikataulussa, vastasi odotuksia ja oli mieleinen.”

Marika Syrjä, Emilian äiti

Pyrintö Cheer Team

”Miatren kanssa oli helppoa toimia, koska suunnittelu, muutokset ja tuotanto oli nopeaa ja ketterää, joka hektisessä seura-arjessa on tärkeää! Puvut päällä on miellyttävä kilpailla ja ne näyttävät hyvältä läheltä ja kaukaa.”

Anna Sällylä, Pyrintö Cheer Team

Nopea toimitus

Toimitamme varastotuotteet nopeasti 2-3 päivässä.